Lazacpisztráng "szokatlanul"
sponsored links
Tudom, hogy nem illik más tollával ékeskedni, mégis ezt a receptet nem hagyhatom ki a blogból.
Mondhatnám, összekombináltam két korábbi bejegyzés receptjét/ fahéjas szûzpecsenye, karajszeletek mézeskalács mártásban talán igaz is lehetne, mégis ez a recept nem jöhetett volna létre ha nem találkozom " Mûkedvelõ Hedonista: Fahéjas harcsa mézeskalács morzsával" elnevezésû pályamûvével.
Elsõ olvasásra felkeltette az érdeklõdésemet, kipróbálatlanul is biztos voltam benne ez nekünk ízleni fog,
..hogy mégsem egy az egyben koppintottam le a receptet annak gyakorlati okai is vannak. Az "anyagbeszerzõm " lazacpisztrángot szállított haza miután megbeszéltük,vegyen halat,tehát az volt itthon, ez volt adott. Én változatlanul idegenkedem a haltisztítástól így vásárláskor mindig kérjük tisztítsák meg. Az utóbbi idõben ez nem sikerül tökéletesen ( nem vagyok elégedett) így akad nekem is dolgom mire konyhakész lesz, s ha már hozzányúltam eltávolítottam a gerincét és a szálkákat, a fejét is a halnak. Így bõrével lefelé ( leszárítva az utolsó vízcseppet is) sütõpapírra helyeztem és ...